torsdag 28. mai 2015

Vi har det bra! Etter jordskjelvet dro vi til Thailand for å få en liten pause. Denne pausen ble lengre enn planlagt fordi Geir ble innlagt på sykehus og fikk flyforbud i 4 uker. Vi har denne tiden bodd i Chiang Mai og har blitt godt tatt vare på av HimalPartner kolleger/venner her.
En tredjedel av bygningene i denne gaten har rast. Dette er i nabolaget vårt.

Geir syklet rundt dag 3. for å finne brød, det var ikke å oppdrive. Han kom tilbake m 3 kg poteter. Denne butikken selger ut varer fra vinduet fordi den var skadet av jordskjelvet.

Hele byen sov ute. Mange gjør fortsatt det, enten fordi de fortsatt er redd for etterskjelv eller fordi husene er blitt ødelagt.

Etter jordskjelvet fikk vi "campe" i hagen til norske venner. Dette var intense dager med mange etterskjelv. Vi sov ute under trampolinen. Barn er barn og finner fortsatt på lek og aktivitet.

På vei til flyet (til Thailand). Etter en lang dag med venting på en kaotisk flyplass fikk vi endelig reise. Rart å være på vei ut samtidig som store fly med hjelpesendinger kom inn. Flyplassen så ut som en "krigssone".

Store forsinkelser gjorde at vi fikk en natt i Hong Kong. Dette er fra taxitur ut fra byen ved soloppgang.

Geir endte på sykehus i HuaHin. Et flott sykehus!
Vi er evig takknemlig til tante som kom helt fra Norge for å være sammen med oss!

Vi rakk en elefant tur før skolestart her i Chiang Mai.
Å, så lykkelig for å få mannen min tilbake igjen:)


                                                 Vi reiser tilbake til Kathmandu 5. juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar